Sok híresség csak jó néhány hónappal, esetleg évvel a szülés után mutatja meg gyermekét a kíváncsi szemeknek, ám van olyan is, aki már a kicsi ultrahangfotóját is büszkén ország-világ elé tárja. A Megasztár egykori énekesnője az utóbbiak közé tartozik.

Még meg sem született, máris megmutatta kisbabáját a nyilvánosságnak Balássy Betty. A hatodik hónapban járó énekesnő a TV2 Babavilág című műsorának felvételére második gyermeke ultrahangfelvételével érkezett. Az alábbi videóban megnézheted a csöppséget:

Az énekesnő állítja, gyermekeik névválasztásában leginkább a dallamosság játszik fő szerepet: kétéves kislányukat Róza Annának hívják, kisfiuk pedig a Dániel Máté névre hallgat majd. Párjával, Varga Ferivel már alig várják a baba érkezését.

 

Először mutatta meg babáját Kovács Patríciahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130911-kovacs-patricia-szineszno-a-hal-a-tortan-adasaban-megmutatta-kisbabajat.html Laky Zsuzsi második babáját várjahttp://www.life.hu/legykepben/20130814-laky-zsuzsi-egykori-europa-szepe-ismet-babat-var.html Veszélyezteti a babáját a királynő unokája?http://www.life.hu/anyaskodj/20130715-zara-phillips-ii-erzsebet-unokaja-terhesen-is-tovabb-lovagol-es.html Kölcsönházba viszi kisbabáját a rapperhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-ll-junior-rapper-balatonon-kolcsonhazva-viszi-a-kisfiat-vasarnap.html Végre megmutatta cuki babáját a világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130524-emily-deschanel-a-dr-csont-sztarja-vegre-megmutatta-tunderi-20.html