Immár hivatalosan is megerősítették a hírt, miszerint Madeleine svéd hercegnő kislányt hord a szíve alatt.

Lánygyermeket vár Madeleine svéd hercegnő New York-i bankár férjétől, Christopher O'Neilltől. A hírt nem csak a svéd királyi ház erősítette meg; a hercegnő babaváró bulija előtt olyan ajándékokra regisztrált, amelyek rögtön világossá teszik a kicsi nemét.

Forrás: AFP
Madeleine hercegnő és férje, Christopher O'Neill

Ahogy a Life.hu is megírta, a gyermekáldást is a svéd udvar kürtölte világgá még szeptemberben. Madeleine hercegnő, aki öthónapos terhesen az Elle címlapján pózolt, kora márciusra várja gyermekét. Azt azonban még nem tudni, hogy Viktória svéd királyi hercegnő húga hazatér-e New Yorkból a szülés idejére.

Fogadási láz tört ki Harry herceg esküvőjérehttp://www.life.hu/szorakozz/20131104-harry-brit-kiralyi-herceg-es-baratnoje-cressida-bonas-eskuvojere-fogadasi.html Görcsösen próbál fiatalodni a hercegnéhttp://www.life.hu/szepulj/20131103-karoly-herceg-felesege-a-66-eves-camilla-gorcsosen-akar-fiatalodni.html Rúzsok és hercegnők - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20131025-a-lifehu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-katalin-hercegno-jessica-alba-miley.html Károly herceg nem szívesen trónolnahttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-karoly-walesi-herceg-a-time-magazinnak-adott-interjuban-azt-mondta.html Megkeresztelték György herceget - Íme az első fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131023-megkereszteltek-vilmos-herceg-es-kate-middleton-fiat-gyorgy-brit-herceget.html Megvan Katalin hercegnő lapos hasának titkahttp://www.life.hu/szepulj/20131021-kiderult-mi-a-titka-katalin-hercegno-szules-utani-lapos-hasanak.html