Hajdú Péter felesége teljesen elérzékenyült az újdonsült apuka, Berki Krisztián boldogságának láttán.

Sarka Kata a tévében látta Bárki Krisztián és Hódi Pamela kislányának születését. Annyira meghatották a látottak, hogy nem bírt magával és eleredtek a könnyei. Kata a közösségi oldalán posztolta érzelmeit.

Forrás: facebook/Sarka Kata
Kata leszebb pillanatai gyeremekei születésénél

"Annyira jó volt ma az Édes élet! Ahogy mutatták a kis Natasát, amikor először meglátták egymást az édesanyjával, ahogy fogta őt Krisztián féltőn, hatalmas nagy szeretettel, kicsit átéltem újra az én szüléseimet. Amikor ott toporgott mellettem Peti, szorította a kezem, és kérdezés nélkül ismételgette, hogy minden rendben lesz. Magát nyugtatta, nem engem. A legszebb pillanat az életemben pedig az volt, amikor először megpillantottam a gyerekeimet és tudtam, hogy mi egyek vagyunk attól a naptól kezdve! Jó volt Pameláékon keresztül újra felidézni ezeket! Potyogtak a könnyeim" - írta Kata.

Így vasalj, hogy illatos legyen a ruhádhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130925-igy-vasalj-hogy-illatos-legyen-a-ruhad.html Íme a világ születési és halálozási térképehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131105-brad-lyon-amerikai-tudos-egy-internetes-terkepen-lemodellezte-a-vilag.html Ismét babát vár Drew Barrymorehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131105-drew-barrymore-amerikai-szineszno-ismet-terhes-masodik-gyermeket-varja.html Íme Berki Krisztián kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131105-berki-krisztian-sportolo-megmutatta-ujszulott-kislanyat-natasa-zselyket.html Újabb babát tervez Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/anyaskodj/20131105-katalin-cambridgei-hercegno-es-vilmos-brit-kiralyi-herceg-ujabb-babat.html