Az éhezők viadalának színésznője a sok festés és az elroncsolódott hajszálak miatt döntött az extrarövid frizura mellett.

2013 egyértelműen a rövid frizurák éve. Pamela Anderson, Jennifer Aniston, Beyoncé és Jennifer Hudson után most Jennifer Lawrence döntött úgy, megválik hosszú tincseitől. Igaz, nem nagyon volt más választása: elmondása szerint az elmúlt évek rengeteg festése konkrétan szétsütötte hajszálait.

Forrás: Instagram/lawrence_jen
Jennifer Lawrence és új frizurája

"Francis (Francis Lawrence - Az éhezők viadalának rendezője - a szerk.) miatt csináltam, őt akartam az őrületbe kergetni" - viccelődött a 23 éves sztár egy showműsorban, amikor haja hosszáról kezdték faggatni. Hiába tesz bármit, az Oscar-díjátadó óta mi csak imádni tudjuk ezt a lányt!

Kövérnek nevezték Jennifer Lawrence-thttp://www.life.hu/ez-zsir/20131008-jennifer-lawrence-a-napos-oldal-es-az-ehezok-viadala-szinesznoje.html Füstös szem Jennifer Lawrence módrahttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130826-sztarsmink-fustos-szem-jennifer-lawrence-modra.html Jennifer Lawrence-nek van a legszexibb humorahttp://www.life.hu/szepulj/20130515-lifenight-ok-a-legszexisebbek-a-victorias-secret-modelljei-szerint-.html Rövid hajjal nem szexi az ismert modellhttp://www.life.hu/szepulj/20130410-karlie-kloss-victorias-secret-modellt-rovid-hajjal-nem-szeretik-a.html Ünnepi frizura rövid hajból - Főszerepben a kiegészítőkhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20121210-adventi-szepsegtipp-december-11-unnepi-frizura-rovid-hajbol.html Sztárok, akik rövid hajjal igazán szexikhttp://www.life.hu/life/galeria/20120915-szexi-frizurak-sztarok-akiknek-jol-all-a-rovid-haj.html