A táncosnő Joshi Bharatnak mesélt arról, hogyan képzeli el a jövőjét, amibe már a gyermekvállalás is beletartozik.

Karsai Zita már túl van egy viharos házasságon és most úgy érzi, hamarosan megjelenik az a férfi az életében, akinek gyermeket szülne. "Érzem, hogy hamarosan fog jönni. Amit megálmodok, az valóra válik, mert rendkívül jó a képzelőerőm és ezzel bevonzok dolgokat" - magyarázta Zita Joshinak.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Joshi ezután megkérdezte Zitát, szeretne-e anya lenni. "Természetesen nagyon szeretnék gyermeket. Csak ezt nem lehet erőltetni, ez majd jönni fog. Mindenki akkor szül, amikor eljön az idő" - szögezte le a táncos, aki elpirulva próbálta letagadni, hogy éppen szerelmes. Van olyan képed, hogy lányod lesz vagy kisfiad? - tette fel az újabb kérdést Joshi. "Mind a kettőt elképzeltem már, de először lányt szeretnék" - mondta Zita. Joshi megerősítette, hogy ő is így érzi, a táncosnőnek lánya lesz.

Terhesen áll modellt Pásztor Annahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131107-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekesnoje-harcias-kismama.html 9 kemó után sem adom fel, kisfiam!http://www.life.hu/anyaskodj/20131001-bezzeganya-kilenc-kemo-es-ket-mutet-utan-sem-adom-fel.html Megmutatta kisfiát Balássy Bettyhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131106-a-tv2-babavilag-cimu-musoraban-mutatta-meg-masodik-gyermekenek-ultrahangkepet.html Nagycsaládra vágyik Puskás Petihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131106-a-tv2-megasztarjanak-egykori-enekese-puskas-peti-nagy-csaladra-vagyik.html Kislányt vár Madeleine hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131106-madeleine-sved-hercegno-kislanyt-var.html