Egyelőre csak egy nagy-britanniai üzletben állítottak fel "ducibb" bábukat. Azt mondják, ez ábrázolja valósághűen a brit vásárlókat.

Forradalmi lépésre szánta el magát a Debenhams üzletlánc: londoni üzletükben 44-es próbababákat is használnak az eddigi megszokott 38-as helyett. Természetesen ezzel nem tűnnek el a karcsúbb bábuk, de ezentúl vegyesen minden méret megtalálható majd náluk.

Forrás: Northfoto
Balra az új, 44-es méretű baba, jobbra a 38-asok

Ed Watson üzletvezető szerint az átlagos brit nők mérete 44-es (ez náluk 16-osnak felel meg), a kirakatokban azonban három mérettel kisebb babákat lehet látni. "Három évig dolgoztunk ezen az ötleten. Reméljük, egy kicsit hozzájárul ahhoz, hogy az emberek jobban elfogadják a testüket. Abban is bízunk, hogy más boltok is követni fogják a példánkat" - tette hozzá. Mit gondoltok? Tényleg egy új trend veszi kezdetét a divatvilágban? Az ötlet mindenesetre zseniális.

 

Világbajnok a magyar bajuszhttp://www.life.hu/legytrendi/20131107-jaromi-zsolt-vilagbajnok-lett-a-nemetorszagi-bajusz-es-szakallvilagbajnoksagon-magyar.html Batánovics Lili legyőzte a piszkafákathttp://www.life.hu/legytrendi/20131105-xfaktor-divat-es-trend-batanovics-lili-enekesno-legyozte-a-piszkafakat.html Átalakít a Jónő Team: Lagzira készül Eszterhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131105-atalakit-a-jono-team-esztert-alakitottak-at-eskuvoje-elott.html Merészen mutogatta bájait a színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20131105-jaimie-alexander-szineszno-mereszen-kivagott-ruhaban-jelent-meg-a-thor.html Beindult Molnár Anikó ducimodell karrierjehttp://www.life.hu/legytrendi/20131105-molnar-aniko-az-egykori-nagy-orol-szexi-fotok-keszultek-mert.html