Az egykori sztárfocista nyerte el a "legstílusosabb férfi" díját az idei GQ Awards díjátadón Berlinben.

Micsoda meglepetés! David Beckham lett a stíluskirály a GQ magazin 2013-as díjátadóján. Persze könnyű annak, akinek felesége, Victoria Beckham a divatvilág egyik legfelkapottabb tervezője. A 38 éves sportoló a ceremónián a szokásosnál is elegánsabban jelent meg, ahová neje és gyermekei nem kísérték el.

Forrás: AFP
A legstílusosabb férfi: Beckham

A magazin főszerkesztője hangsúlyozta, senki nem tudta úgy áthidalni a szakadékot a stílus és sport között, mint Beckham, akinek óriási befolyása van a divatra.

Forrás: AFP

Díjat kapott még Anastacia is humanitárius munkájáért. Az énekesnő, aki nemrég másodjára is megküzdött a rákkal, jótékonysági alapítványt is létrehozott a kór ellen. Ez volt egyébként Anastacia első nyilvános szereplése azóta, hogy melleltávolításon esett át korábban.

Forrás: AFP

És nem ment haza üres kézzel Kylie Minogue sem: az ausztrál énekesnőt az "év legelőkelőbb hölgyének" választották meg. Az eseményen rögtön be is bizonyította, hogy kiérdemelte ezt a címet, ugyanis egy csodaszép hófehér ruhában jelent meg.

 

Világbajnok a magyar bajuszhttp://www.life.hu/legytrendi/20131107-jaromi-zsolt-vilagbajnok-lett-a-nemetorszagi-bajusz-es-szakallvilagbajnoksagon-magyar.html Batánovics Lili legyőzte a piszkafákathttp://www.life.hu/legytrendi/20131105-xfaktor-divat-es-trend-batanovics-lili-enekesno-legyozte-a-piszkafakat.html Átalakít a Jónő Team: Lagzira készül Eszterhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131105-atalakit-a-jono-team-esztert-alakitottak-at-eskuvoje-elott.html Merészen mutogatta bájait a színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20131105-jaimie-alexander-szineszno-mereszen-kivagott-ruhaban-jelent-meg-a-thor.html Beindult Molnár Anikó ducimodell karrierjehttp://www.life.hu/legytrendi/20131105-molnar-aniko-az-egykori-nagy-orol-szexi-fotok-keszultek-mert.html