Az elmúlt napokban igen kreatív kedvükben voltak Hollywood legszebbjei. A sztárok gardróbjából újra előkerültek a púderszínek és a bizánci viselet, de láttunk gyönyörű kalapokat és extramerész estélyit is. Íme a Life.hu heti divatmustrája.


Ruha is meg nem is

Az egyik kedvenc magyar népmesénkben a székely ember lányának úgy kellett Mátyás király elé vonulnia, hogy fel is öltözik meg nem is. Vajon ismerhette ezt a történetet Jaimie Alexander színésznő? A híresség egy igen merész Azzaro ruhában érte el, hogy a héten mindenki róla beszéljen az álomgyárban. Sikerült, ez a ruha tényleg több volt, mint eszméletlen. Hozzá képest szűzies volt Zoe Saldana Gucci ruhája. A kevesebb néha több? Egészen biztosan igen!

Forrás: AFP

Nem kell mindig nyaklánc!

Az idei szezonban imádjuk azokat a ruhadarabokat, ahol a ruha nyakrésze annyira feltűnő, hogy nyakláncnak nincs is helye. Így vannak ezzel a sztárok is - Jessica Biel, Cheryl Crow és Lucy Hale is ilyen kreációkra voksolt. Jól is tették - mindhárman elegánsak voltak, és nem vitték túlzásba a csillogást.

Forrás: AFP

Még mindig sok a púder

Belenyugodtunk és elfogadtuk, hogy színek helyett még mindig a púder árnyalatai hódítanak. Mondjuk a héten ezt cseppet sem bántuk, mert két kreáció teljesen lenyűgözött bennünket. Salma Hayek fekete helyett egy bézs csodában tündökölt, és bemutatta, hogy anélkül is káprázatosan néz ki, hogy közszemlére tenné méretes idomait. És azt is jól tudja, mit kell viselnie a nagymellű hölgyeknek - erről mi is beszámoltunk korábban. Kate Hudson azonban a szokásosnál több bőrt mutatott, de jól tette: a színésznő lenyűgözően szép volt a púderszínnel és jégarannyal kombinált Gucci estélyiben.

Forrás: AFP

Szeretem a kalapomat!

Ha egy revütáncosnő, egy glamúrmodell és egy szupermodell lóversenyre készül, akkor annak egészen biztosan megadják a módját. Dita Von Teese elhagyta a szokásos vörös-fekete kombót, és egy hófehér, mályvaszínnel kombinált szettben kápráztatott el bennünket. Egyszerűen gyönyörű volt! Kate Upton is azon volt, hogy a középpontba kerüljön - ez pedig mély dekoltázsával sikerült is neki. Szó se róla, nagyon csinos volt a szőkeség, de erre az alkalomra kivételesen választhatott volna valami decensebbet. Így tett például Naomi Campbell is, aki magához képest visszafogottan jelent meg az eseményen. Persze a kalap egyik szépség öltözetéből sem hiányozhatott.

Forrás: Northfoto

Gótikus stílusban

Nem mondjuk, hogy ez a kedvenc idei irányzatunk, de van, akihez nagyon passzolnak az arany cuccok és a hatalmas kiegészítők. Poppy Delevingne feltűnő hajpántja például tökéletesen illett a lány stílusához és egyszerű szettjéhez. Vanessa Hudgens pedig Dolce & Gabbanától választotta ezt az abszolút bizánci hatású szettet, ami passzolt a bohém stílusához. Talán csak annyit jegyeznénk meg, hogy ez a ruha egy magasabb lányon jobban mutatott volna.

Forrás: Northfoto, AFP

Heti hopp és kopp

Tudjuk, hogy könnyű a szupermodelleknek, hiszen nekik csakis az a dolguk, hogy gyönyörűek legyenek. De akárhányszor látjuk, mindig elalélunk Gisele Bündchen láttán, aki két baba és sok-sok munka mellett is ennyire jó formában van. Nem hiába mutatkozik hamarosan meztelenül a Vogue magazinban. Szegény Alyssa Milano azonban már nem kap tőlünk ennyi dicséretet. Persze nem lehet mindenkinek gazellateste, de a megfelelő ruhákkal sok minden javítható. Az állatminta és a csíkok kombinálása jól is elsülhetett volna, ha ezt mondjuk egy stílusikon csinálja. Alyssának sokkal jobban el kellett volna választania a szoknyarészt a felsőtől - erre egy öv megfelelő lett volna. A cipő is unalmas volt, a szoknyahossz pedig nem a legelőnyösebb a kicsit tömzsi színésznőnek. Kedves Alyssa, még mindig várjuk a nagy dobást!

Forrás: AFP

Átalakít a Jónő Team: Lagzira készül Eszterhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131105-atalakit-a-jono-team-esztert-alakitottak-at-eskuvoje-elott.html Öltözz jó melegen! Trendi kabátok télrehttp://www.life.hu/legytrendi/20131031-divat-es-trend-a-legcsinosabb-telikabatok-a-hideg-idore.html Cipők, amelyek túl szépek ahhoz, hogy viseldhttp://www.life.hu/legytrendi/20131031-jane-gershon-weitzman-osszegyujtotte-a-legszebb-es-legbizarrabb-cipoket.html Popsivillantó ruhácskával lepett meg bennünket Liluhttp://www.life.hu/legytrendi/20131102-lilu-ruhaja-az-xfaktor-2013-negyedik-elo-showjaban.html Akarjuk Danics Dóra gyönyörű nyakláncait!http://www.life.hu/legytrendi/20131031-divat-es-trend-az-xfaktor-enekesnoje-danics-dora-nyaklancai-nagyon.html Évtizedeket öregedett Heidi Klumhttp://www.life.hu/legytrendi/20131101-heidi-klum-modell-oregasszonynak-oltozott-es-maszkiroztatta-magat-egy-halloween.html Így lazult 2012 legszexibb nőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20131031-tulisa-contoslavos-brit-enekesno-dubajban-nyaralt.html