Lenge öltözék, hosszú lábak, mellbimbók, óceán, homok és pálmafa. Ezzel a "csendélettel" hódít a modell-műsorvezető a legnagyobb közösségi portálon. Vigyázat, igazi lájk- és hatásvadász fotó következik!

Floridai nyaralásáról posztolt fényképet Facebook-oldalára Horváth Éva. Profilja követőit természetesen nem a homokos part és az óceán nyűgözték le, ők sokkal inkább az egykori szépségkirálynő domborulataira fókuszáltak.

Forrás: Facebook/Horváth Éva Official

A látványt Éva hódolói nem hagyták szó nélkül, annál is inkább, mert a csinos modell "elfelejtett" pólója alá melltartót húzni, így keblei mágnesként vonzották a férfitekinteteket és persze az irigykedő női pillantásokat. Volt, aki a szépség ágaskodó mellbimbói láttán az időjárásról érdeklődött, de akadt, akinek Éva hosszú lábai kötötték le a figyelmét. Mi tagadás, Horváth Éva ismét bombaformában van, a minap a Life.hu olvasóinak el is árulta, paleo-diétája segített abban neki, hogy újra a topon legyen.

Kolbásszal tartja magát formában Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130924-horvath-eva-a-tv2-edes-eletben-kolbasszal-tomi-magat.html Horváth Éva elmerült az iszapban - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130809-horvath-eva-musorvezeto-talpig-iszapban-a-nyaralasan-foto.html Horváth Éva és Sipos Peti lenyúlta a kameránkathttp://www.life.hu/szorakozz/20130721-horvath-eva-es-sipos-peti-lenyulta-a-lifehu-riporterenek-kamerajat.html Melegre vágyik Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130703-horvath-eva-a-viasat-musorvezetoje-nem-tudja-hol-nyaral.html Búvárkodni tanul Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130610-horvath-eva-magyar-celeb-buvarkodni-tanul.html A zsírfagyasztásra esküszik Horváth Évahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130416-zsirfagyasztas-horvath-eva-musorvezeto-is-ezzel-szepul.html Rengeteget változott az egykori szépségkirálynő, Horváth Évahttp://www.life.hu/szepulj/20120914-rengeteget-valtozott-az-egykori-szepsegkiralyno-horvath-eva.html