Konkoly Ági műtét Miss Universe Hungary szépségkirálynő mellimplantátum jótékonykodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánk egyik hivatalosan is legszebb lányának elmozdult a mellimplantátuma, ezért a beavatkozás mellett döntött.

Újra megműttette a melleit Konkoly Ági. A szépségkirálynő azonban nem csupán új kebleket kapott, hanem ezzel együtt jótékonykodott is, ugyanis a beavatkozást végző plasztikai sebész a világ egyik legszegényebb országában, Bangladesben segít a betegeken. A doktor az Ági műtétéből befolyt összeget az ottani betegek gyógyítására költi.

Forrás: AFP, www.facebook.com
Forrás: AFP, www.facebook.com

"A bal implantátumom elmozdult, és ahogy mozgott a testemben, kidörzsölte a szöveteket, és ezt csak saját zsírral lehetett pótolni. Így a hasamból, a köldökömön keresztül volt egy kis zsírleszívásom is" - mesélte a TV2 Aktívjának kamerái előtt Ági, aki 2012-ben első magyar lányként bekerült a Miss Universe verseny legszebb tíz lánya közé.

Megvonja magától az ételt a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20131030-karpati-rebeka-november-9i-miss-universe-vilagversenyre-keszul-moszkvaban.htmlSzépségkirálynővel jár Gájer Bálinthttp://www.life.hu/szeress/20131012-gajer-balint-a-the-voice-versenyzoje-es-otvos-brigtta-a.htmlRossz élményekkel tért haza a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20131008-rakosi-annamaria-szepsegkiralyno-nehez-utazason-van-tul.htmlAnya lett a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20131002-anya-lett-a-szepsegkiralyno-dobo-agi.htmlMeztelenül pózol az egykori szépségkirálynőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130917-imogen-thomas-a-miss-wales-egykori-gyoztese-anyaszult-meztelenul-pozol-1.htmlElcsomagolja magát a szépségkirálynő kutyájahttp://www.life.hu/legykepben/20130910-bertok-maya-2011es-miss-hungary-kutyaja-elcsomagolja-magat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.