Az X-Faktort már csak a combok menthetik meg - éreztük ezt szombaton is. Vasárnap az előző este még meseszép alkalmi ruhában tündöklő Lilu is a rövidnél is rövidebb szoknyácskában vezette a műsort. Szerencsére a stylistok észnél voltak és végtelen lábakat kreáltak neki.

Lilu vagány, csillogó applikációkkal díszített felsője határozottan az az irány, amely stílusikonná avat valakit. Náray Tamás ide vagy oda, jó lett volna, ha a stylistok végleg elfelejtik azt az aprócska tüllszoknyát, amely Lilut ismét kislányos irányba vitte, pedig a műsorvezető határozottan közelebb van a 40-hez, mint a 30-hoz. A show-t egyébként nem is a felső, hanem a műsorvezető végtelen lábai vitték el. A trükk az a nude cipő, amelyről Katalin hercegné kapcsán már írtunk. A személyi stylistok szerint a testszínű topán alapdarab. Aki kételkedik benne, nézze meg még egyszer Lilu végtelen lábait. Na, ugye!

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
Még több fotóért kattints a képre!

Így tündökölt Lilu az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20131110-lilu-ruhaja-az-xfaktor-otodik-elo-showjaban.html Kiderült Lilu titkos vágyahttp://www.life.hu/legykepben/20131106-lilu-az-xfaktor-musorvezetoje-japan-rajongo.html Popsivillantó ruhácskával lepett meg bennünket Liluhttp://www.life.hu/legytrendi/20131102-lilu-ruhaja-az-xfaktor-2013-negyedik-elo-showjaban.html Minden eddiginél bevállalósabb volt Liluhttp://www.life.hu/legytrendi/20131026-lilu-az-rtl-klub-xfaktoraban-dogos-borhatasu-sortot-viselt.html Lilu: "Alföldi rengeteg pluszt ad"http://www.life.hu/legykepben/20131008-lilu-az-rtl-klub-xfaktoranak-musorvezetoje-a-mentorokrol-toth-gabirol.html Megváltozott külsővel áll kamerák elé Liluhttp://www.life.hu/legykepben/20130909-az-rtl-klub-xfaktoranak-musorvezetoje-lilu-megnovesztette-a-hajat.html