Apa lett Sipos Tamás. Az Irigy Hónaljmirigy tagjának kislánya született.

Jóideig nőcsábász hírében állt Sipos Tamás, ám amióta megismerte feleségét, Lindát, azóta nem volt más nő az életében. Ezidáig. Ugyanis pár napja megszületett a kislánya. A híresség szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis bátyja, Sipos Péter már kétszeres apuka, így biztosan beavatja testvérét a gyereknevelés rejtelmeibe.

Az énekes már napokkal ezelőtt  készült a kicsi érkezésére, sőt, az Irigy Hónaljmirigy tagjai is nagyon várták már a legújabb Mirigy-babát. A srácok hasznos és különleges ajándékkal lepték meg Tomit, pontosabban születendő gyermekét.

Forrás: Red Lemon Media

Tamás a Borsnak megerősítette, hogy megszületett a baba, de bővebben nem szeretett volna nyilatkozni a gyermekáldásról.

Nem playbackről énekelt Batánovics Lilihttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-a-batanovics-lili-es-szabo-adam-xfaktoros-duettje-nem-playback.html Negyvenéves hódolója van Medveczky Ilonánakhttp://www.life.hu/szeress/20131114-medveczky-ilona-tancmuvesznek-negyveneves-hodoloja-van-az-interneten-ismerte-meg.html Letagadja unokáját Kozsó?http://www.life.hu/anyaskodj/20131114-nagypapa-lett-kozso-de-egyaltalan-nem-orul-unokajanak.html Kislányának ajánlja könyvét Bálint Toncsihttp://www.life.hu/legykepben/20131114-az-egykori-szepsegkiralyno-balint-antonia-kislanyanak-ajanlja-nemsokara-megjeleno-eleterol.html Tóth Vera nem veti meg az egyéjszakás szexethttp://www.life.hu/szeress/20131113-a-fem3-maskeppen-cimu-musorban-joshi-bharatnak-meselt-toth-vera.html Így beszél angolul Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-angolul-probal-beszelni-kulfoldi.html