A szőke színésznő a Harper's Bazaar hasábjain világosította fel az olvasókat, nem engedheti meg magának a drága ruhákat.

Jól tudjuk, a sztárok megjelenésén sokszor egy egész csapat dolgozik a háttérben. Kate Hudson pedig nemrég úgy érezte, muszáj színt vallania arról, ezek a szuperszexi és divatos darabok az estek után legtöbbször vissza is kerülnek oda, ahonnan kapták őket.

Forrás: AFP

"Az emberek azt hiszik, miénk az összes ruha, pedig mi is csak kölcsönkapjuk őket! Nem engedhetem meg magamnak, hogy ilyesmit vásároljak. Persze, vannak bizonyos cuccok, amikre többet költök, de ez nagyon ritka. Különösen két iskoláskorú gyerek mellett" - árulta el Goldie Hawn lánya, akinek kifogástalan stílusát a vörös szőnyegen nem egyszer méltattuk itt a Life.hu-n.

Tökéletes lábak Kate Hudson-módrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130918-kate-hudson-szineszno-labai-tokeletesek-a-pilates-es-a-kardio.html Kate Hudson cuki unokaöccseivel pózolthttp://www.life.hu/szorakozz/20130806-kate-hudson-szineszno-imadnivalo-unokaoccseivel-forgatott-egy-reklamfilmet.html Rút kiskacsa volt Kate Hudsonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130419-fotokon-akkor-es-most-kate-hudson-szineszno.html Hozzámegy rocksztár pasijához Kate Hudsonhttp://www.life.hu/szeress/20130403-kate-hudson-szineszno-az-elle-cimlapjan-pozol-es-megigerte-hogy.html Öregíti a sötétbarna haj Kate Hudsonthttp://www.life.hu/legytrendi/20111012-oregiti-a-sotetbarna-haj-kate-hudsont.html