A műsorvezető úgy döntött, extrém frizurákkal lepi meg barátait.

Lilu és fodrásza, Sanyi kitalálták, hogy közös szalonjukba mostantól bevezetik a Hajmeresztő Csütörtököt, ami azt jelenti, hogy a vendégek minden csütörtökön féláron fodrászkodhatnak. Ebből az alkalomból hajmeresztő frizurákat készítettek Lilunak, Lolának, Brasch Bencének és a Sport Klub sztárjainak: Marenec Fruzsinak és Molnár Andinak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Legendásan béna vagyok a frizurakészítésben. Szerencsém van, hogy Sanyi bármikor tud segíteni. Két éve még rövid hajam volt. Aztán úgy döntöttem, megnövesztem, mert sokkal több lehetőség van így benne. A hétköznapokban inkább arra figyelek, hogy jó minőségű maradjon a hajam" - mesélte a Life.hu-nak Lilu, akinek laza kontyot készítettek a fodrászok.

Lilu tippje, hogyan tartsd egészségesen a hajad:
Keverj össze 1 tojássárgáját, egy kanál olívaolajat, egy kanál mézet. Kend a hajadra és tegyél rá egy zuhanyzósapkát, majd fél óra múlva öblítsd le, és mosd meg a hajad.Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Míg aktívan versenyeztem, copfba volt a hajam egész héten. Most, hogy már befejeződött ez az időszak, sokkal több időm van a hajamra. A mostani frizurám érdekessége, hogy a hajamból van egy hajpánt kreálva, és az fogja hátra a loknikat" - mesélte a gyönyörű és szexi Molnár Andrea, a SportKlub műsorvezetője, aki a Szombat esti lázban Szilveszter Gazda partnere volt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Mióta levágattam a hajam, sokkal egyszerűbb vele bánnom. Vagy egyenesíteni szoktam, vagy, ahogy most megcsinálták, úgy hordom" - mutatta extrém frizuráját Lola.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Rendszeresen járok ebbe a szalonba Sanyiékhoz. Most hajmeresztő frizurát találtak ki nekem a fiúk, ami nagyon tetszik" - mosolygott Marenec Fruzsina, a Sport Klub műsorvezetője.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Brasch Bence volt az egyetlen fiú, aki vállalta, hogy a fodrászok hajmeresztő ötleteinek alanyává váljon. "Minden reggel beállítom a hajam. De ahogy most belőtték, nem tudnám elkészíteni. Simán belefér, hogy így menjek ki az utcára, vagy fellépésre" - mondta Bence.

Így lesz a teásdobozból gyönyörű ékszertartóhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131113-hogyan-legyek-jo-no-igy-lesz-a-teasdobozbol-gyonyoru-ekszertarto.html Jónő blog: Feketén-fehérenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131112-jono-blog-feketenfeheren.html Hargitai Bea hatalmasat villantotthttp://www.life.hu/szepulj/20131114-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-hargitai-bea-hatalmasat-villantott-majd.html Hercegnőnek öltözött Ördög Nóra és kislányahttp://www.life.hu/szepulj/20131113-ordog-nora-musorvezeto-es-kislanya-mici-egyutt-pozolnak-nanasi-pal.html Szexi elítéltnek öltöztek a Hal a tortán szereplőihttp://www.life.hu/szepulj/20131113-szexi-eliteltnek-oltozott-a-supertv2-hal-a-tortanjanak-ket-szereploje.html