Ezért kell vigyázni a mély ruhakivágásokkal: Nina Agdal nem volt elég körültekintő, ezért egy egész fotóstáb gyönyörködhetett a modell mellében.

Nina Agdal is beállt a villantók sorába. A Sports Illustrated modellje egy tengerparti fotózáson vett részt Miamiban, amikor a kínos pillanat történt. A szépség lengén dekoltált ruhájából kibújó mellét ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP

A dán modellen, akinek nevét többek között a szívtipró Adam Levine révén is hallhattad már, egyáltalán nem látszott, hogy zavarba jött volna a kis incidenstől. Végül is miért tenné? Alakja kifogástalan, hófehér vizes ruhája pedig egyébként sem sokat hagyott a képzeletre.

Dekoltázsharcot vívott Vajna felesége és exehttp://www.life.hu/legytrendi/20131004-dobo-kata-szineszno-es-vajna-timea-andy-vajna-felesege-dekoltazsharcot.html Tilos a mély dekoltázs a kaposvári egyetemenhttp://www.life.hu/legykepben/20131003-a-kaposvari-egyetemen-betiltotta-a-rektor-a-mely-dekoltazst.html Köldökig érő dekoltázzsal szédít Heidi Klumhttp://www.life.hu/legytrendi/20130225-heidi-klum-ruhajanak-dekoltazsa-elton-john-oscarpartijan.html A hasfal az új dekoltázs? - A crop top hódításahttp://www.life.hu/legytrendi/20130125-ujra-divat-ha-latszik-kilatszik-a-has-trendi-a-crop.html Titkok a Victoria|s Secret modelljeirőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131112-behati-prinsloo-namibiai-modell-elarulta-hogyan-keszulnek-a-victorias-secret.html