Az őzike-testű énekes-divattervező Karl Lagerfeldtől vett át Berlinben a német média legrégebbi elismerését.

Sorra söpri be a kitüntetéseket Victoria Beckham. Nemrég őt választották meg az évtized nőjének, most ismét díjazták: személyesen Karl Lagerfeldtől vehette át a Bambi-díjat Berlinben, amit saját, róla elnevezett kollekciója miatt érdemelt ki.

Forrás: Facebook/Victoria Beckham
Jár a puszi Lagerfeldnek

A divattervező hosszú, fekete ruhában jelent meg az eseményen, amely még jobban kiemelte vékony testalkatát. Bechamné nagy megtiszteltetésnek nevezte a díjat, a ceremónia után hotelszobája ágyán ugrált örömében. Sőt, a díjjal együtt hajtotta álomra a fejét - legalábbis Facebook-bejegyzése szerint.

Forrás: Facebook/Victoria Beckham
Így örült Victoria

Bambi-díjas lett még Miley Cyrus is, aki ezúttal nem szívott el semmilyen kétes eredetű cigarettát örömében. Robbie Williams sem ment haza üres kézzel. Bill Gatest és feleségét, Melindát pedig jószolgálati munkájukért jutalmazták.

Bugyi nélkül bulizott Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/legytrendi/20131114-nicole-scherzinger-amerikai-enekesno-bugyi-nelkul-indult-bulizni-londonban.html Mélyhűtőben készítették a jégből készült estélyithttp://www.life.hu/legytrendi/20131114-teljes-egeszeben-jegbol-keszult-az-estelyi-ruha-amelyet-a-liverpoolban.html A hónap színe: mustársárgahttp://www.life.hu/legytrendi/20131112-stilus-es-trend-mustarsarga-szettek.html Palvin Barbi idén nem kap szárnyakathttp://www.life.hu/legytrendi/20131113-victoria-s-secret-fashion-show-2013-palvin-barbi-valoszinuleg-nem.html Átalakít a Jónő Team: Formában az óvó nénihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131112-atalakit-a-jono-team-szuper-formaban-az-ovoneni-erika.html