Danics Dóra nagyon hálás minden pillanatért, amit szüleivel tölthet, mert akkor érzi magát egységben.

Dóra szülei nagyon rég elváltak, de lányuk szereplése újra egy asztalhoz ültette a szétszakadt családot.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Amikor elkezdődött a műsor, pár hét múlva arra lettem figyelmes, hogy a szüleim együtt szurkolnak nekem. Apukám, a barátnője és anyukám" - mesélte Dóra.

"Amikor jövünk az élő showra, mindig lakóautóval jövünk, mert akkor nem kell hazamennünk" - magyarázta Dóri apukája, akinek párja meghívta a családot vacsorára.

"Az hogy apu és anyu leül egy asztalhoz, az olyan mintha én egy egész lennék. Nagyon hálás vagyok minden egyes pillanatért, amit az X-Faktorban tölthetek" - mosolygott az énekesnő.

Bűnözőket üldözött az 5 éves rákos kisfiúhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131116-bunozoket-uldozott-az-5-eves-rakos-kisfiu.html Gréta konyhája: isteni zöldséges spagettihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131106-stohr-greta-vegan-zoldseges-spagetti-receptje-a-life-networkon.html Méhlepényevés és egyéb őrültségek a szülés körülhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131031-uj-orult-trendek-szulesi-szokasok-a-nagyvilagbol.html Megszületett Sipos Tamás gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131115-az-irigy-honaljmirigy-tagjanak-sipos-tamasnak-kislanya-szuletett.html Cuki babafotóval köszöntötte férjét Fergiehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131115-fergie-amerikai-enekesno-kisfia-axl-mosolygo-babafotojaval-koszontotte-szuletesnapjan-ferjet.html