Csobot Adél olyat mutatott a vasárnap esti X-Faktorban, amit még Istenes Bence sem láthatott. Az énekesnő új dalát énekelte el.


Forrás: RTLKLUB
Még több X-Faktort szeretnél? Kattints a képre!

Hátat szabadon hagyó, trükkösen dekoltált, combtőig felhasított szoknyában lépett színpadra Csobot Adél, hogy új dalát bemutassa az X-Faktorban. A show része volt, hogy Adél egyik pillanatban még szoknyát viselt, a másikban már csak egy body volt rajta, amilyenben mostanában a legnagyobb világsztárok lépnek színpadra. Ugyan a dal inkább közepes, de az biztos, hogy Adél bombaformában van, a lábai pedig még mindig a legjobbak azok közül, amelyek az X-Faktor színpadán jártak.

 

Együtt bulizott Istenes és Csobothttp://www.life.hu/szeress/20131112-istenes-bence-musorvezeto-es-csobot-adel-enekesno-szakitasuk-utan-egyutt.html Újra együtt Csobot Adél és Isteneshttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-az-rtl-klub-vunderson-es-zuperszexi-cimu-musoraban-csobot-adel.html Csobot Adél nem bízott Istenesbenhttp://www.life.hu/szeress/20131109-csobot-adel-es-istenes-bence-azert-szakitottak-mert-az-enekesno.html Nem tűnik el a képernyőről Csobot Adélhttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-az-rtl-klub-xfaktoranak-musorvezetoje-istenes-bence-es-csobot-adel.html Csobot Adél és Istenes civakodnakhttp://www.life.hu/szeress/20131107-az-rtl-klub-xfaktoranak-musorvezetoje-istenes-bence-es-csobot-adel.html