terhesség házasság Zimbabwe vérfertőzés unoka Fekete-Afrika fiú anya Afrika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiától vár gyereket egy 40 éves zimbabwei asszony. Össze is akarnak házasodni.


Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A nő ugyanis azt mondja, ha már férje halála után sok pénzt költött fia, Farai Mbereko iskoláztatására, akkor ő érdemli meg legjobban a fiút, nem egy másik nő. "Hagy élvezzem ki teljesen munkám gyümölcsét" - vallja a nő, akit faluja felszólított arra, hogy vessen véget ennek a bizarr kapcsolatnak, vagy hagyja el a települést. Úgy tűnik, az utóbbit választotta, mert frigyre készülnek. Vajon szegény baba egészségesen jön majd világra ebből a vérfertőző kapcsolatból?

Összehozta az X-Faktor Danics szüleithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131116-danics-dora-az-xfaktor-enekesenek-szuleit-osszehozta-az-xfaktor.htmlBűnözőket üldözött az 5 éves rákos kisfiúhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131116-bunozoket-uldozott-az-5-eves-rakos-kisfiu.htmlMéhlepényevés és egyéb őrültségek a szülés körülhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131031-uj-orult-trendek-szulesi-szokasok-a-nagyvilagbol.htmlMegszületett Sipos Tamás gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131115-az-irigy-honaljmirigy-tagjanak-sipos-tamasnak-kislanya-szuletett.htmlCuki babafotóval köszöntötte férjét Fergiehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131115-fergie-amerikai-enekesno-kisfia-axl-mosolygo-babafotojaval-koszontotte-szuletesnapjan-ferjet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.