Az Anna and the Barbies énekesnője szombaton hozta világra a kicsit. Jól van az egész család.

Anya lett Pásztor Anna. Az Anna and the Barbies extrém énekesnője Facebook oldalán osztotta meg az örömhírt szombaton: "Benji a fedélzeten! Ma du. 2-kor megérkezett, 3,1 kg, 52 cm. Benjamin kapitány, Mama, Apa és a kórházi legénység nagyjából egyben. Köszönjük mindenkinek, aki gondolt ránk és szorított nekünk!" - posztolta a közösségi portálra.

Forrás: Facebook/Pásztor Anna

Ahogy a Life.hu is megírta, a "magyar Lady Gaga" júliusban jelentette be, hogy várandós. Az énekesnő terhessége alatt is benne volt minden kalandban: legutóbb például egy igen merész fotózáson vett részt.

 

Terhesen áll modellt Pásztor Annahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131107-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekesnoje-harcias-kismama.html Mindjárt szül az Anna and the Barbies énekesnőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131024-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekesnoje-hamarosan-szul.html Gyermeket vár az Anna and the Barbies énekesnőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130727-gyermeket-var-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-egyuttes.html Napi sokk: saját fiától terhes egy nőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131118-betty-mbereko-zimbabwei-no-sajat-fiatol-terhes-ossze-is-akarnak.html Összehozta az X-Faktor Danics szüleithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131116-danics-dora-az-xfaktor-enekesenek-szuleit-osszehozta-az-xfaktor.html