A műsorvezető Joshi Bharatnak vallotta be, az ő fejük felett is ott lebeg egy hatalmas hitel, ami miatt elveszítheti az otthonát.

Feri a Másképpen - beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban vallotta be: nem ragaszkodik a tárgyakhoz és az otthonához sem.

Fotó: Mudra László [origo]

"Nem zavar téged, hogy húsz évre előre eladósodtál?"- tette fel a kérdést Joshi Bharat Ferinek. "Elengedtem! Azért tudtam ezt megtenni, mert van alternatíva. Anyósomnak szoktam mondani: Mama, ha nem tudjuk fizetni, majd ideköltözünk a kis szobába, négyen. Volt egy rossz döntés, amibe annak idején nagyon sokan beleugrottak" - mesélte a műsorvezető, aki ennek ellenére nem dühöng.

"Benne volt a szerződésben ez az eshetőség, de sokan nem figyeltek oda és külön senkinek sem hívták fel rá a figyelmét. Nem nagyon ragaszkodom az ilyen dolgokhoz, hogy saját lakás. Jó dolog, ha van, de azt tudom mondani, hogy nem ér annyit ezen agyalni, hogy tönkretegyem a boldog perceimet a gyerekeimmel. Ha úgy alakul és elveszíteném az otthonom, lenne bennem fájdalom, hiszen ebben a lakásban éltünk hosszú évekig"
- magyarázta Feri. 

Megszületett Pásztor Anna kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131118-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekesnoje-vilagra-hozta.html Gréta konyhája: citromos-joghurtos brokkolisalátahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131106-stohr-greta-vegan-citromosjoghurtos-brokkoli-salata-receptje.html Napi sokk: saját fiától terhes egy nőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131118-betty-mbereko-zimbabwei-no-sajat-fiatol-terhes-ossze-is-akarnak.html Gréta konyhája: mandulás-fahéjas szilvakrémleveshttp://www.life.hu/anyaskodj/20131106-stohr-greta-vegan-mandulasfahejas-szilvakremleves-receptje-a-life-networkrol.html Összehozta az X-Faktor Danics szüleithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131116-danics-dora-az-xfaktor-enekesenek-szuleit-osszehozta-az-xfaktor.html