Rács mögé került az a nő, aki egy hónappal ezelőtt a fővárosi Jászai Mari téri villamosmegállóból magával akart vinni egy gyermeket.

Gyorsított eljárásban - nem jogerősen - egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság hétfőn azt a háborodott nőt, aki az édesanyja mellől próbálta meg kezénél fogva elráncigálni a 4 éves kisfiút a megállóban - tudósít az MTI.

Forrás: Thinkstock
Illusztráció

A bíróság a tettét többszörös visszaesőként elkövető vádlottat bűnösnek mondta ki, és egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte. Az ítélet nem jogerős, mert az ügyészség súlyosbításért fellebbezést jelentett be, hosszabb időtartamú, fegyházban végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását kérve.

Így szunyókál együtt a kisbaba és a kutyusahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131119-jessica-shyba-new-yorkban-elo-anyuka-fotosorozata-fiarol-beaurol-es.html Így született meg Szekeres Nóra kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131119-szekeres-nora-a-tv2-babavilaganak-musorvezetoje-harmadik-babaja-megszuleteserol-mesel.html Nehogy férges legyen a gyerek!http://www.life.hu/anyaskodj/20131030-igy-kerulheto-el-a-kutyakban-talalhato-belfereg-emberre-valo-atkerulese.html Családbővítésen gondolkozik Shakirahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131118-shakira-kolumbiai-enekesno-mar-tervezi-csaladja-boviteset-parjaval-gerard-piqueval.html Rákóczi Feri elveszítheti az otthonáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20131118-rakoczi-feri-a-class-fm-musorvezetoje-elveszitheti-otthonat.html