Akarjuk Jessica Biel tökéletes lábait!

combizom mozgás Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Biel lábai egyszerűen tökéletesek: izmosak, ugyanakkor karcsúak, mégis nagyon nőiesek. A szép színésznő sportos életet él - naponta órákat sétál kutyusaival és évek óta jógázik. De lássuk, mi kell még a tökéletes virgácsokhoz!

Vastagok a combjaim - Mit sportoljak?


Jessica Coloradóban nőtt fel, ahol tényleg van elég lehetőség a sportolásra. Sokszor mesélt már arról, hogy fiatalon rengeteget snowboardozott és túrázott a környéken a szüleivel, és imádta a vadvízi evezést is. A színésznő a mai napig szereti a kültéri mozgásformákat - 2010-ben például megmászta a Kilimandzsárót is.

Forrás: AFP

A filmsztárnak személyi edző segít csúcsformában maradni: sokat kardiózik, és ugró, szökellő gyakorlatokat, erősítő edzéseket végez. Az edzéstervéből a felülések és a kitörések sem maradhatnak ki. Ezenkívül Jessica egy héten minimum kétszer jógázik, hogy az izmai tónusosak és rugalmasak maradjanak.

Ha megirigyelted Jessica edzéstervét, a felsorolt gyakorlatokat te is könnyedén elvégezheted. Korábban már bemutattuk azt a jógagyakorlatot, amit ha naponta elvégzel, a tested gyönyörű és rugalmas lesz. Ezen kívül Nagy Amarilla, az Ez zsír! aerobikoktatója nemrég elárulta, melyek a leghatákonyabb, otthon is elvégezhető gyakorlatok combizomra - ezeket itt és itt találod. Indulhat is az edzés!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.