Az X-Faktor nézői számára maradandó pillanat volt, amikor Tóth Gabi feneke premier plánban villant kiélő adásban. Az RTL Klub Fókuszában Flórián Kata stylist a tehetségkutató villantásairól beszélt és Gabi is magyarázta a bizonyítványát. 

Az idei X-Faktorban minden eddiginél többször láthattunk formabontó ruhadarabokat. A villantások egyik "felelőse", Flórián Kata stylist szerint a minitől az egészen hosszú fazonig terjed a divatban lévő szoknyák tárháza, amit az egyetlen női mentoron és perszeLilun be is mutatnak. A divatszakember szerint Tóth Gabi már egymagában elég jó ahhoz, hogy a szoknyák teljes spektrumát bemutassa, viselt már hosszú, felsliccelt és több rövidebb darabot is. Hozzátette, Gabi énekesnő és nem apáca vagy matematikatanár. 

Forrás: RTLKLUB

A Fókuszban Tóth Gabi is megszólalt, akinek nagyon tetszett a legutóbb viselt és az ominózus villantáshoz vezető ruhája. Megtudhattuk, ez egy esküvői ruha, de Gabi nagyon bátor kell lenni annak az arának, aki ebben akar bemenni egy templomba. "Annak viszont nagyon örülök, hogy az X-Faktor által ilyen csodás ruhákhoz juthatok" - jelentette ki.