Hujber Ferenc fénykép Hal a tortán hálószoba Tölgyesi-Khel Cynthia lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész a Hal a tortán stábjának megmutatta lakását és arra is kitért, mi motiválja, hogy feleségével újra a régi legyen a kapcsolatuk.

Ahogy a Life.hu is megírta, egy ideig úgy tünt, a színész válik feleségétől. Majd a viharos bejelentés után Hujber mégis visszatalált Cynthiához. A pár azóta újra együtt keresi a boldogságot és a lakásukban egy fénykép figyelmezteti Ferit arra, van mit rendbe hozniuk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Itt a nappalink, általában itt telnek a mindennapjaink" - kezdte a tárlatvezetést a színész, aki a komódon található családi fotókat is megmutatta. Az egyiken kisfia, Noel bánatos arcocskája látható. "Ez a kép akkor készült, amikor sokat veszekedtünk. Először azt hittem, hogy csak felfelé néz és ábrándozik. Aztán Cynthia mondta, hogy nézzem meg, mindjárt sír. Azért van kint ez a kép, hogy emlékeztessen, ez a mi hibánk. Ha túl vagyunk a válságon, ezt a képet elteszem és soha többé nem veszem elő" - magyarázta Feri, aki utána a hálószobájába is bepillantást engedett. "Íme a hálószoba, nem nagy, de ennél nem is kellene nagyobb. Nekünk bőven elegendő" - vágta rá büszkén Feri, aki valószínűleg itt engesztelgeti a válás okozta huzavona miatt kikészült Cynthiát.

Itt nézheted meg te is Feriék lakását:

Hamvasztása előtt felsírt a csecsemőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131121-hamvasztasa-elott-felsirt-a-csecsemo-kinaban.htmlBabát vár Kelly Clarksonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131120-kelly-clarkson-amerikai-enekesno-babat-var.htmlÍgy néz ki a legszebb nagymamahttp://www.life.hu/szepulj/20131119-annemarie-leak-lett-anglia-legszebb-nagymamat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.