Esztergályos Cecília ház színésznő luxus Solymár művésznő ingatlan díva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A művésznő betekintést engedett az otthonába, megmutatta az urát, és elmesélte, hogy nőtt ki a haja Szentendre és Solymár között.

"Na, gyertek, megmutatom, hogy hol lakunk" - invitál be kedvesen otthonába a 70 éves díva, aki megmutatta a hajót, valamint a munkaállomását is. Urával azt is elmesélik, mennyire fontos számukra, hogy mindenkinek saját tere legyen.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Makovecz Imre tervezte nekünk a házat" - kezdi beszámolóját Cecília férje, majd pedig az ingatlan körüli erdőt is megmutatják. Ha kíváncsi vagy, milyen luxusban él a művésznő, és hogyan nő a haja, nézd meg a videót!

Elképesztő luxusban él Kozsóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131109-a-supertv2-hal-a-tortanjanban-mutatta-meg-luxushazat-kozso.htmlIlyen luxusban él Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131025-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-showman-lanya-pazar-hazat-kapott.htmlCsepregi Évát luxusajándékkal lepték meghttp://www.life.hu/legykepben/20131024-csepregi-evat-59-szuletesnapjara-luxusajandekot-kapott.htmlÍgy fest Bruce Willis romantikus luxusházahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131018-bruce-willis-szinesz-idahoi-luxuslakasa-elado.htmlMenekülne a luxusból Schobert Norbihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131004-schobert-norbi-fitneszguru-korbevezette-a-hal-a-tortan-stabjat-hatalmas.htmlÍgy néz ki Andy Vajna és neje luxuspalotájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130926-vajna-timea-modell-es-andy-vajna-filmproducer-kormanybiztos-luxuspalotat-berel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.