Miley Cyrus Christina Aguilera Taylor Swift American Music Awards Lady Gaga díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő az American Music Awards díjátadóján mutatta meg látványos fogyását.

Hihetetlen változáson esett át Christina Aguilera. A 32 éves énekesnő a 2013-as American Music Awards vörös szőnyegén tette tiszteletét a hétvégén, ahol mindenki megállapíthatta, milyen sokat fogyott a sztár egy év alatt, illetve milyen jól tartja a súlyát.

Csodásan fest Christina Aguilera Forrás: AFP

Christina, aki egy alakját követő hosszú, hófehér estélyit öltött magára, régóta küzdött már súlyproblémáival. Az énekesnő nemrég elárulta, kardió edzéseit testét és lelkét is karbantartó gyakorlatokra cserélte le, ennek köszönhetően fogyott le ilyen látványosan. Úgy fest, mint a szexszimbólum, Marilyn Monroe.

Az Amerikai Zenei Díjak átadásán Taylor Swift tarolt: ő lett az év előadója, övő lett az év countrylemeze és a kedvenc női pop/rock előadó trófeája is. Justin Timberlake szintén három díjjal térhetett haza.

Forrás: AFP

Lady Gaga ezúttal sem hazudtolta meg magát: egy hatalmas műló hátán pózolt a vörös szőnyegen. Miley Cyrus pedig egy macskás szettben egy óriási macska előtt nyomta le a Wrecking Ballt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.