Az egyik legnépszerűbb hazai bulvárlap éves partiján igencsak kitettek magukért a magyar celebek. Bár Medveczy Ilona művésznő mellbimbóvillantós szettjét egyik szépség sem tudta überelni, mi azért mutatunk néhány feledhetetlen ruhakölteményt. 

A legextrémebb - Elbert Alexa

A Címlaplány nyertese nemrég megmutatta magát meztelenül Nánási Pál kamerája előtt. A partin is igencsak kitett magáért - a biztosítótűkkel összerakott, Kiss Márk tervezte kreációjáért kétségtelenül kiérdemelte a legmerészett összeállítás díját. A ruha ugyanis több helyen szétszedhető volt, így praktikusabb viselet, mint egy hagyományos estélyi. Bár a fehérneműválasztás terén Alexa lehetett volna körültekintőbb.

Kattints a képre a galériáért!Fotó: Hámori Zsófi/Life.hu

A legszebb árnyalat - Balogh Edina

A Barátok közt Kingája egy hónapja mutatta meg magát a vörös szőnyegen, akkor azonban nem voltunk elragadtatva a szettjétől. Ezúttal azonban jobban választott a szőkeség: a ruha színe káprázatos volt, a fazon azonban lehetett volna modernebb - már kicsit unjuk a tütüt és a balerinakülsőt.

A leggyönyörűbb - Görög Zita

Az egykori modell kétségkívül csúcsformában van. Zita az esti partin csinos volt, dögös, mégis elegáns, az új frizuráját és a sminkjét pedig egyszerűen imádjuk!

Kattints a képre a galériáért!Fotó: Hámori Zsófi/Life.hu

A legunalmasabb - Balázsy Panna

Balázsy Panna vajon tudta, hogy egy bulvárlap partijára indult? Vagy talán csak munkából jött, és benézett a bulira? Reméljük így van, mert egyébként nem tudunk más indokot arra, hogy Panna piros kosztümnadrágot viselt ormótlan cipővel. A táskára és a zakóra sem találunk mentséget. 

Kattints a képre a többi ruháért!Fotó: Hámori Zsófi/Life.hu

A legszínesebb - Béres Alexandra

Béres Alexandra és férje színesre vették a figurát. Krisztián színes pöttyös ingje nem igazán illett a dögös celebek közé, azt pedig végképp nem értjük, hogy a miniruhához Alexandra miért húzott egy ennyire előnytelen csizmát. A formás, izmos combokon nem mutatott túl jól az az összeállítás...

Kattints a képre a galériáért!Fotó: Hámori Zsófi/Life.hu