Linda Evangelista botox szupermodell szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linda Evangelista szupermodell elismerte, hogy a botox nem ismeretlen számára, többször is használta. A legutolsó rola készült fotók alapján biztosak vagyunk benne: nem csak a botox tehet arról, hogy ilyen frucsán néz ki.

Felpuffadt arc és száj, keskenyre összepréselt szemek, kifejezéstelen tekintet, merev szemöldök - nem éppen egy szupermodell leírása. Pedig Linda Evangelista, aki egykor a világ egyik legszebb nője volt, ma pontosan így jellemezhető.

Forrás: AFP

Az 1990-es évek egyik keresett szépsége 48 éves korára nemcsak botox-függővé vált, de biztosak vagyunk benne, hogy másfajta szépségkezeléseket is kipróbált. A szupermodell a minap egy Rómában megrendezett jótékonysági eseményen vett részt, a róla készült fotók - amelyeket itt nézhetsz meg - sokkolóak. A modell viaszarccal mered a kamerában, hiába mosolyog, egyetlen ránc sem keletkezik a szeme vagy a szája mellett. Hogy szép lenne? Semmiképp!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.