Vastag Csaba kopaszodás cáfolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten az egyik bulvárlap címlapján hozott egy fotót, amelyen jól látszik, hogy Vastag Csaba kopaszodik. Az énekes a Vunderschőn és Zuperszexi adásában egy laza lemezpromóval körítve cáfolta a hírt.

"Vannak annál sokkal fontosabb dolgaim és feladataim annál, hogy a hajammal foglalkozzam" - mondta Csaba, aki cáfolta, hogy kopaszodik, közben megemlítette, hogy hamarosan új lemeze lesz. Az RTL Klub házi sztárjainál ez bocsánatos bűn, ennyi belefér abba, hogy a jól felépített arcok mindig kapjanak elég teret. A hír amúgy nem is új, hiszen Csaba már bemutatta új dalát az X-Faktor egyik adásában. "Ha valakinek csak az ragadt meg egy koncertemből, hogy a hajammal foglalkozzon, az elszomorít" - tette hozzá az énekes, akinek körülbelül ennyi szerepe volt a hamarosan megszűnő műsorban.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Vastag Csaba bemutatta új dalát az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131110-az-xfaktor-szinpadan-ujra-vastag-csaba-allt.htmlVastag Csaba 3 csajjal kavart egyszerrehttp://www.life.hu/szeress/20131012-vastag-csaba-az-xfaktor-elso-szeriajanak-nyertese-volt-hogy-harom.htmlMűsorvezető lett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130711-vastag-csaba-az-rtl-klub-sztarja-musorvezetonek-allt-egy-hetig.htmlVastag Csaba visszaadta barátnőjét öccsénekhttp://www.life.hu/legykepben/20130412-vastag-csaba-a-szombat-esti-laz-dontose-megvendegelte-szeretteitm-gulyaslevest.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.