frizura vágás haj barna Baywatch Pamela Anderson kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár próbálta egy fejfedő alá rejteni, nem tudta titkolni: a szőke bombázóból visszafogott barna teremtés lett.

Rövid, barna hajjal jelent meg a minap Pamela Anderson. Ahogy a Life.hu is megírta, a világ legszexisebb nője nemrég döntött úgy, hogy megszabadul hosszú, szőke tincseitől és ultrarövidre vágatja frizuráját. Most pedig itt az újabb váltás: a Baywatch egykori sztárja barna lett.

Így fest most Pamela Anderson Forrás: Northfoto

Azt nem tudni, hogy a híresség újonnan festette be a haját, vagy csak visszaállt természetes hajszínére. Pamela, legközelebb bátran emeld le a kalapod, hogy jobban szemügyre vehessük új énedet!

Sérülten futotta le a maratont Pamela Andersonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131104-pamela-anderson-kanadai-szineszno-serult-labbal-futotta-le-a-new.htmlLevágatta a haját Pamela Andersonhttp://www.life.hu/szepulj/20131031-pamela-anderson-amerikai-szineszno-rovidre-vagatta-hosszu-hajat.htmlMiért szemérmeskedik Pamela Anderson?http://www.life.hu/szorakozz/20131004-pamela-anderson-a-baywatch-egykori-szinesznoje-felmeztelenul-nyaralt-parjaval-rick.htmlMilliókat költ, hogy Pamela Anderson legyenhttp://www.life.hu/szepulj/20130906-ime-pamela-anderson-a-baywatch-sorozat-szinesznojenek-hasonmasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.