fashion week Christina Ricci Keira Knightley katy perry Marion Cotillard smink szépség Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten nem sok kreáció hozott bennünket lázba: a sztárok a British Fashion Awards díjátadón unalmasabbnál unalmasabb szettekben vonultak fel, és nem volt ez másként a heti premiereken és a többi vörös szőnyeges eseményen sem. De meglepődtünk, hogy a bordó mennyire képes öregíteni egy fiatal sztárt, és felkaptuk a fejünket akkor is, amikor olyasvalaki villantott, akitől tényleg nem várnánk. Íme a Life.hu heti stílusmustrája.

Kislányosan szexi

Úgy tűnik, a fodrok és a tütük még mindig tartják magukat a csúcson, különben az igen jó ízlésű sztárfeleség, Jessica Biel biztosan nem viselne ilyesmit. Mrs. Timberlake azzal tette dögössé a szettjét, hogy holmi púderszín helyett a feketére voksolt, így a fodros csipkeszoknya már nem is volt olyan kislányos. A sztár meseszép cipőjét pedig megszavaztuk a hét legszebb kiegészítőjének. Meglepődtünk azon is, hogy Keira Knightley immár harmadszor viselte Chanel balerinaruháját. A színésznő korábban egy díjátadón, illetve idén nyáron a lagziján is ebben a szettben pompázott. Sebaj - ez a leheletvékony kreáció nagyon passzol Keira stílusához.

Forrás: AFP, Northfoto

Hagyd a csíkosat!

Nagyon kevés csíkos ruháról mondható el, hogy megállja a helyét a vörös szőnyegen. Marion Cottilard stílusáért odáig vagyunk, de reméljük, hogy a földig érő, leginkább egy otthonkára vagy kismamaruhára emlékeztető Dior couture darabot soha többé nem látjuk viszont. Amy Adams csíkos kreációja lényegesen csinosabb és elegánsabb volt, csak az az alsó tüllrész ne lett volna...

Forrás: Northfoto, AFP

Bordót, csak ne így!

Szeretjük a bordót, különösen télen, Katy Perry és Pixie Geldof azonban jobban teszik, ha egy jó darabig csak módjával viselik ezt a színt. Az énekesnő egy indiai stílusú bársonyruhában pózolt a napokban, és bár a burgundi rúzs remekül állt neki, a kreáció éveket öregített rajta. Pixie Geldof pedig a hét legrondább ruháját hozta el nekünk, megspékelve egy olyan rúzzsal, amitől csak még ijesztőbb lett a külseje.

Forrás: AFP, Northfoto

Heti hopp és kopp

Christina Ricci stílusáért korábban nem rajongtunk különösebben, de a napokban viselt Carolina Herrera ruhájában egyszerűen imádtuk. A szabás és a ruha színe együtt szexi volt és nagyon különleges. Angie Harmon színésznő estélyije első látásra elegánsnak tűnt, oldalról nézve azonban már nem voltunk elégedettek a látvánnyal: a hálós, a mellet oldalról láttatni engedő anyag közönségessé tette az összképet - kár érte!

Forrás: AFP
A mézdiéta az új őrület http://www.life.hu/ez-zsir/20131204-fogyas-es-dieta-fogyokura-mezzel.html Így használd a csodálatos méhpempőt! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131203-takacs-nora-szakertoi-level-a-mehpempo-sok-mindenre-jo.html Átalakít a Jónő Team: Divatos férfi lett Joci http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131203-atalakit-a-jono-team-teljesen-megvaltozott-joci.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.