Mariah Carey ruha Mikulás Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka álla leesett, de Hajós is Szandi alakját dicsérte a Sztárban sztár döntőjében. Az énekesnő szexi Mikulás-ruhában állt a színpadra, amit a rapper 18+-os darabnak minősített.

Mariah Carey karácsonyi dalát Szandi is imádja, míg azonban Mariah szeret szexisen vonaglani és szemeivel csábítani, addig ez a három gyerekes anyukától távol áll. Azt azért senki nem gondolta volna, hogy az énekesnő ilyen hatással lesz a zsűrire.

Forrás: TV2

"Dolgozunk itt olyan táncoslányokkal, akik kiállnak a színpadra és az állammal focizok, de hogy ezen Szandi túl tud tenni... A pofám leszakad!" - áradozott Majka Szandi láttán, aki szexi piros Mikulás-ruhában énekelt. Az énekesnő idomairól Hajós András sem feledkezett meg mondandójában. Szandi nem először mutatta meg, hogy milyen dögös tud lenni: néhány adással ezelőtt Madonnaként vonaglott a színpadon.

Szandi Kordaként, Bereczki Pa-dö-dőként sokkolthttp://www.life.hu/legytrendi/20131206-a-sztarban-sztar-dontojenek-legbizarrabb-atalakulasai.htmlSzandi "megmászta" Friderikuszthttp://www.life.hu/szorakozz/20131129-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-szandi-cindy-lauper-borebe-bujt-es-friderikusz-sandor-hatara.htmlSzandi: "Jó, hogy erre az útra rátaláltam"http://www.life.hu/life/galeria/20131124-szily-nora-interjuja-szandival.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.