Vaskos lett Lilu lába - a csizma volt a hibás!

X-Faktor ruha Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor vasárnapi döntőjében egy előnytelen szoknya és egy rosszul kiválasztott csizma tehetett arról, hogy nem Lilu lett az est legdögösebb szőkesége. 

Pár hete ódákat zengtünk Lilu tündérlányos szettjéről, és imádtuk azt is, amikor a stylistok hollywoodi dívának öltöztették a szőke műsorvezetőt. Lilu vasárnapi adásban viselt összeállításától azonban finoman szólva sem voltunk elragadtatva.

Forrás: RTLKlub

Az X-Faktor színpadán viselt darabok alapeleme a csillogás, ezzel nincs is semmi baj. Lilunak jól állt a fehér, szexisen kigombolt ing és a hatalmas ezüst fülbevaló, de a többi ruhadarabot jobban meg kellett volna választani. A csillogó, ezüst tulipánszoknya ugyanis nagyon erősítette a műsorvezető popsiját és a csípőjét. A fekete, rojtokkal díszített csizma is abszolút érthetetlen választás volt: a lábbeli egyáltalán nem passzolt a szett stílusához, ráadásul még vaskosabbnak mutatta Lilu lábait. Egy egyszerű tűsarkú vagy egy vékonypántos szandál bőven elég lett volna ehhez a feltűnő szetthez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.