Simó Vivien egy jóslatnak köszönhetően újra kisbabát szeretne.

Simó Vivien papíron még Rippel Ferenc felesége, de már beadták a válópert. Közös gyermekük, Krisztofer születéséért az asszony megszenvedett, mert petefészekrákja miatt sokáig úgy tudta, nem lehet gyermeke. Majd egy orvosi bravúrnak köszönhetően az akkor még boldog házaspár legnagyobb örömére Vivien világra hozta a kisfiút. 

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Azóta persze sok minden történt. Feri a Miss International Hungary szépségkirálynő-választáson lelte meg új párját. Vivien pedig régi-új ismerőse, Laci mellett találta meg a boldogságot, ezért a gyerekprojekt nem szerepelt Vivien tervei között, egészen mostanáig. Laci ugyanis bevezette a buddhizmus rejtelmeibe Vivient, és egy úgynevezett reinkarnációs utazásnak köszönhetően visszautazott előző életeibe, ahol érdekes, egy második babára vonatkozó látomása volt - tudta meg a Blikk

"Leginkább a betegségemmel és a kisfiammal, Krisztoferrel kapcsolatos kérdések érdekeltek, ezért is engedtem az utazást, amelynek az a lényege, hogy előző életeinket feldolgozva minél inkább a jelenbe jöjjünk. A reinkarnációs terápia során egy nagyon összetett képet láttam, amelyből sokat tanultam. Ami a legjobban megfogott, az az, hogy két kisfiam is volt az utazásom során" - mesélte Vivien, aki Lacival még nem tervez közös gyermeket, de már utánajárt, hogy mik a lehetőségei, ha esetleg a jövőben közös babát szeretnének. "A biztonság kedvéért jártam bent a klinikán, ahol le van fagyasztva a petefészkemből egy szövet, és elmondták, több modern módszer is van már arra, hogy újra teherbe essek. Ez persze még a jövő zenéje, hiszen Lacival még fél éve sem vagyunk együtt, de ha úgy adódik, akkor szeretnék még egy csöppséget" - tette hozzá Vivien.