fajtamentés örökbefogadás kutya rendező filmproducer Andy Vajna német juhászkutya Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A friss házasok a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványhoz látogattak a minap, hogy így segítsék a kutyák örökbefogadását.

Úgy tűnik, a Vajna házaspár szeret a jó ügyek mellé állni. Legutóbb a mellrák megelőzése mellett kampányoltak, most pedig a blökik örökbefogadására szeretnék felhívni a figyelmet. Andy Vajna és Tímea ezért a hétvégén a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány örökbefogadó napján jártak. A kép tanúsága szerint néhány ebbel szoros barátságot is kötöttek.

Forrás: Facebook/Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány
Érvénytelen lehet Vajna és Palácsik házassága?http://www.life.hu/szeress/20131215-ervenytelen-lehet-andy-vajna-es-palacsik-timea-hazassaga.htmlAndy Vajna szeretete megbetegíti Tímeáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131203-andy-vajna-filmproducer-cicat-adott-felesegenek-vajna-timeanak-szulinapjara-de-timi-allergias-ra.htmlDögösen bulizott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20131128-vajna-timea-bertok-maja-andy-vajna-berki-krisztian-katz-david-videojaban.htmlRomantikus karácsonyra készülnek Vajnáékhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131213-andy-vajna-producer-es-felesege-timea-kettesben-toltik-a-szentestet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.