Ötödszörre is apa lesz Bruce Willis

Forrás: AFP/Getty Images/Andrew H. Walker -
modell Bruce Willis Emma Heming-Willis apaság várandós terhes Demi Moore gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az akciósztár fiatal felesége, Emma Heming második közös gyermeküket várja.

Második közös gyermeküket hordja a szíve alatt Bruce Willis fiatal neje, Emma Heming. A brit modell és a lassan 60 éves színész egyelőre még nem erősítette meg a hírt, a 35 éves Emma terhespocakos fotója után - amelyet ide kattintva nézhetsz meg - azonban a menedzserük elismerte, ismét babát várnak.

Forrás: AFP/Getty Images/Andrew H. Walker

Bruce Willis, akinek előző feleségétől, Demi Moore-tól három, Emmától pedig egy lánya született, ennyi hölgy után bizonyára már nagyon vágyna egy fiúra is. Gratulálunk nekik!

Felnőtt fotózáson járt Bruce Willis lányahttp://www.life.hu/szepulj/20131126-rumer-willis-bruce-willis-es-demi-moore-lanya-fehernemure-vetkozott-egy-szexi-fotosorozathoz.htmlÍgy fest Bruce Willis romantikus luxusházahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131018-bruce-willis-szinesz-idahoi-luxuslakasa-elado.htmlBepillantást engedett a bugyijába Bruce Willis lányahttp://www.life.hu/legytrendi/20130516-lifenight-felrecsuszott-bikiniben-strandolt-es-villantott-bruce-willis-es-demi.htmlBruce Willis kiállhatatlan lett!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-bruce-willis-filmsztar-kiallhatatlan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.