fashion week szilveszter ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén kihagynád a farsanggá avanzsált szilveszteri maskarákat? Felejtsd el a csillámport, a flitteres blézereket és az arany kiegészítőket! Íme 3 szett azoknak, akik kinőttek a csillogásból, de még úgy érzik, van miért kiöltözniük.

Idén szilveszterkor úgy döntöttél, felhagysz a kötelező óévbúcsúztató elemekkel? Jól tetted! Az idei szezon a csillogás helyett az eleganciára helyezte a hangsúlyt: nőies szabásvonalak, különleges anyagok és minimális díszítés jellemzi a partiruhákat. A szinte teljesen zárt darabokat az érzéki anyagok teszik felejthetetlenné: sötét bársony, finom csipke és izgató bőrbetétek kerültek az ünnepi kollekcióba. A konzervatív darabokat egy erőteljesebb sminkkel vagy egy látványosabb kabáttal formálhatod a saját ízlésedre.

Kultúrkaland

Szereted, ha a dolgok a helyükön vannak? Ebben a szettben képviselheted azt az életformát, amiben hiszel, anélkül, hogy kékharisnyának tartanának. Tökéletes választás színházba vagy nagyobb családi eseményre. Ülni is tudsz benne anélkül, hogy takargatnod kellene valamit. Az anyag nehezen gyűrődik, így az éjféli csoportképeken is tökéletesen mutatsz majd!

1. Szövetruha - H&M 8.990 forint, 2. Kabát - Tally Weijl 19,99 euró
3. Masnis szandál - Mango 21.995 forint, 4. Táska - Stradivarius 6.995 forint

Csipkés álom

Nem hiszel a megtervezett éjszakákban? Ebben az összeállításban jól fogod érezni magad, akárhova sodor az év utolsó napja. A szabás kellőképpen kiemeli az alakodat, mégsem mutat túl sokat. Baráti vagy céges összejövetelen, vagy akár zártkörű rendezvényen is könnyedén lehetsz benne az éjszaka királynője. Vastag, testszínű harisnyával és taxival kombináld!

1. Csipkeruha - Zara 14.990 forint, 2. Magas sarkú cipő - Bershka 6.995 forint, 3. Bőrtáska - Zara 9.995 forint, 4. Kabát Pull & Bear 22.995 forint

Fagyálló ünnep

Akármilyen csinosak a lenge selyemruhák, te inkább az egészségre esküszöl ezen a napon? Ebben a kényelmes gyapjúruhában biztos lehetsz benne, hogy bírni fogod a kiképzést. Még akkor is, ha az este több helyre is hivatalosak vagytok. A szett komolyabb rendezvényekre is belépőt jelent a királykék kiegészítőkkel!

1. Gyapjúruha - Pull & Bear 9.995 forint, 2. Mini alkalmi táska - Zara 12.995 forint, 3. Magas sarkú cipő - Stradivarius 7.995 forint, 4. Kabát -Promod 49,50 font

Átalakít a Jónő Team: Elbűvölő nő lett Katinkahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131222-atalakit-a-jono-team-elbuvolo-no-lett-katinka.htmlÍgy hordd 2014 trendszínét!http://www.life.hu/legytrendi/20131222-a-ragyogo-orchidea-lett-2014-trendszine-ruhak-es-sminkek-orchidea-szinben.html10 feledhetetlen ruhaköltemény 2013-bólhttp://www.life.hu/legytrendi/20131221-divat-es-trend-10-feledhetetlen-ruha-2013-bol-szerepel-benne-jessica-alba-katalin-hercegno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.