kampány fotózás provokatív Versace félmeztelen divatmárka Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magához képest meglehetősen szemérmesen pózol az énekesnő a világmárka 2014-es tavaszi kollekciójának kampányfotóin.

Szinte már nincs olyan ruhadarab, amit ne vett volna le magáról Lady Gaga. Legutóbb egy szál semmiben állt modellt egy provokatív címlap erejéig, a Versace arcaként azonban – magához képest – kimondottan visszafogottan pózol legújabb kampányfotóin.

Forrás: Twitter/Versace

Mindössze egy nadrág és néhány feltűnő ékszer díszíti az egyébként félmeztelen énekesnőt. Meglepő módon ez az egy képe sorolható talán a legmerészebb kategóriába a márka arcaként készült többi fotója mellett.

Forrás: Twitter/Versace
Miskolcra jön Lady Gaga?http://www.life.hu/szorakozz/20131206-bellus-istvan-magyar-humorista-miskolcra-hivta-fellepni-lady-gagat-az-enekesno-facebook-oldalan.htmlLady Gaga szakítotthttp://www.life.hu/szeress/20131104-lady-gaga-enekesno-es-baratja-taylor-kinney-a-vampirnaplok-sztarja.htmlGolyóval szeretkezik a meztelen Lady Gaga (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20131116-lady-gaga-amerikai-enekesno-egy-kek-uveggolyoval-meztelenkedik-jeff-koons.htmlBedrogozva készítette új albumát Lady Gagahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130930-lady-gaga-enekesno-drogok-hatasa-alatt-keszitette-uj-albumat-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.