plasztikai beavatkozás hasplasztika Gáspár Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző évente átlagosan két alkalommal vesz részt plasztikai műtéten. 

Győzi minden műtét után azt mondja, ez volt az utolsó, de mégsem tud leállni: nemrég elvégezték rajta a 6. plasztikai műtétet. ,,Egy újabb bodylift műtétet hajtottunk végre, Győző a fejébe vette, hogy David ­Backham-testet szeretne magának, ezért a hasfal, a mellizom és a fűrészizom barázdáit imitáltuk le. Tény, hogy az utóbbi időben felszedett tíz kilót, de megígérte nekem, hogy a jövőben odafigyel az étkezésre és az edzésre is" – idézi dr. Tizedes György plasztikai sebészt a Blikk.

Forrás: TV2

A műtét utáni lábadozást a showman azonban nem veszi túl komolyan, Győzi ugyanis a török Riviérán tölt el pár napot. Azt ő is elismerte, hogy a kötéseket előbb levette, mint kellett volna, de a vízbe nem ment be.

Győző az elmúlt két évben több, mint 50 kilót fogyott -149-ről indult, most pedig 98 kilót nyom. Saját bevallása szerint többet nem fekszik kés alá, de ezt mintha már hallottuk volna tőle...

Egészséges hamburger? Létezik!http://www.life.hu/ez-zsir/20140103-egeszseges-hamburger-grillezett-zoldseggel-nem-hizlal-es-kevesebb-benne-a-kaloria.htmlDobrády Ákos 2014-ben is csúcsformában leszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131229-dobrady-akos-enekes-imadja-az-olasz-izeket.html10 dolog, amire figyelj oda 2014-ben!http://www.life.hu/ez-zsir/20131230-egeszseg-es-eletmod-10-tipp-hogy-2014-ben-is-egeszseges-legyel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.