Nem tartja magát szexinek Michael Fassbender

Forrás: AFP/Carl Court -
szexi 12 év rabszolgaság LifeNight Michael Fassbender szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legdögösebb világsztárok között tartják számon, ám hiába hevernek a lábai előtt a nők, a színész egyáltalán nem érzi magát szexszimbólumnak.

Hiába kapta meg a tavalyi év nyolcadik legszexibb pasija címet, Michael Fassbender egyáltalán nem érzi testhezállónak ezt a szerepet. A 12 év rabszolgaság film sztárja elárulta, egyáltalán nem találja vonzónak magát.

Forrás: AFP/Carl Court

"Nem érzem magam egy szexszimbólumnak. Nem is érdekel igazán. Egy ilyen hír nem tesz jót nekem" - mondta a színész. Mi pedig csak még cukibbnak találjuk emiatt.

Pattanásos, kócos tini volt Michael Fassbender http://www.life.hu/szepulj/20131103-michael-fassbender-irnemet-szinesz-pattanasos-hosszu-haju-kamaszfiu-volt.html Több nőt szédít egyszerre a sármos színész http://www.life.hu/legykepben/20131031-nagy-sandor-szinesz-a-madach-szinhaz-poligamy-daranjaban-het-not.html Kissé megőszült a sármos George Clooney http://www.life.hu/life/galeria/20130503-fotokon-akkor-es-most-george-clooney-golden-globedijas-es-oscardijas.html Ő a legsármosabb új-zélandi színész http://www.life.hu/szorakozz/20130109-karl-urban-szinesz-a-dredd-cimu-film-foszereploje-nagyon-sarmos.html Íme a sármos világsztár feszes popsija http://www.life.hu/szorakozz/20130104-bradley-cooper-szinesz-meztelenkedik-a-bending-all-the-rules-cimu.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.