Hongkongban háziasszony Wolf Kati

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
háziasszony X-Faktor Hongkong háztartás költözés Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mentorok az első X-Faktorban mindig azt hangsúlyozták az énekesnő kapcsán, hogy az anyaság és a karrier igen is összeegyeztethető. Ám végül Kati szeptemberben Hongkongot és a háztartást választotta. Hogy viseli mindezt?

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Wolf Kati egy merész húzással Hongkongba költözött családjával. Most a csillogást és a sminket egyszerű farmerre cserélve családjának, kislányainak szenteli életét.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Kiderült: kislánya lesz Kovács Katinakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140107-kovacs-katalin-haromszoros-olimpiai-bajnok-kajakos-kislanyt-hord-a-szive-alatt.htmlHogy szexelnek a szülők, ha egy ágyban alszanak a gyerekekkel?http://www.life.hu/anyaskodj/20140107-hogy-szexelnek-a-szulok-ha-egy-agyban-alszanak-a-gyerekekkel.htmlKisfiút vár a Barátok közt színésznőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20140105-kisfiut-var-a-baratok-kozt-szinesznoje-batyai-eva-aki-mirat-alakitotta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.