édesanya téli olimpia videó sportoló megható reklám P&G gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden sikeres sportoló mögött áll egy erős édesanya – már több mint 10 millióan látták a P&G legújabb reklámját. Megható videó következik.

Ott van az első lépéseinknél. Felsegít, ha elesünk, megvigasztal, ha fáj. Velünk örül, ha sikerül, velünk sír, ha nem. Megható reklám a 2014-es téli olimpia tiszteletére a P&G-től az édesanyákról, akik mindig ott állnak a legnagyobb teljesítmények mögött:

Először karácsonyoznak édesanyaként a sztárok http://www.life.hu/legykepben/20131217-edesanyakent-unneplik-a-karacsonyt-a-sztarok-ordog-nori-es-balogh-edina.htmlMegható fotókon él tovább az elhunyt anya emlékehttp://www.life.hu/gyogyulj/20131218-ben-nunery-kislanyaval-oliviaval-fotozta-ujra-eskuvoi-kepeit-az-elhunyt-feleseg-emlekere.htmlA sportoló, aki csak víz mellett lazul el (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131107-a-luxusprostitualt-esete-a-sportoloval-aki-csak-vizcsap-mellett-tudott.htmlÁllatok ezreit ölik meg az olimpia kedvéérthttp://www.life.hu/legykepben/20130417-tobb-ezer-kobor-kutyat-es-macskat-irtanak-ki-a-jovo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.