Első gyermekével várandós Ciara

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt -
baba terhesség tévéműsor Ciara anya babavárás élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban erősítette meg a hírt az énekesnő: hamarosan anyai örömök elé néz.

Több hónap találgatás után végre Ciara is megerősítette a hírt: a The View tévéműsorában árulta el, gyermeket vár rapper vőlegényétől, Future-től. A 28 éves sztárnak ez lesz az első gyermeke, míg párja immár négyszeres apává fog avanzsálódni. Gratulálunk nekik!

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

A 30 éves rapper 2013 októberében kérte meg az épp akkor születésnapos Ciarát egy igencsak szemrevaló, 15 karátos gyémántgyűrűvel. Az énekesnő már akkor elmondta tökéletes esküvőjéről szövögetett álmait, amelyre bizonyára még később fog csak sor kerülni.

Cipőfűzővel kötötték el a baba köldökzsinórjáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20140110-cipofuzovel-kotottek-el-az-ujszulott-koldokzsinorjat-akit-a-hatvani-korhaz-inkubatoraban-raktak.htmlKate Winslet visszavágott a terhességét kritizálóknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140103-kate-winslet-szineszno-egy-interjuban-vagott-vissza-a-terhesseget-kritizaloknak.htmlÍgy szexelj terhespocakkal: tippek várandósoknak (18+)http://www.life.hu/szeress/20110615-szextippek-varandosan.html9 hónap terhesség 2 percben - videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131125-armand-alps-lett-fotos-2-perces-kisfilmben-orokitette-meg-parja-terhesseget.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.