Vanessa Paradis haj csúnya Johnny Depp fodrász rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vanessa Paradis hatalmas változáson ment át. A sugárzó szépség levágatta a haját és szürke egérkévé változott.

Nemrég felröppentek a hírek, miszerint Johnny Depp eljegyezte kedvesét, Amber Heardot. Bár úgy tűnt, a színész exkedvese már túl van a szakítás okozta sokkon, most mégis a legfrissebb róla készült fotókon egy megpróbáltatásokkal teli nőt láthatunk.

Forrás: Northfoto, AFP

A 41 éves színésznő éppen fodrászával, John Nollettal ebédelt, amikor lencsevégre kapták. Valószínűleg a sztárfodrász műve Vanessa rövid göndör frizurája, ami öregíti és hétköznapivá teszi az egykoron csillogó szépségű francia színésznőt.

Balerina és pixie - köszönjük, Kate Moss!http://www.life.hu/szepulj/20140115-divat-es-trend-kate-moss-modell-40-eves-ime-nehany-dolog-amiben-divatot-teremtett.htmlJónő blog: kopogós cipők mindenkorhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140115-jono-blog-tusarku-cipok-es-szandalok.htmlÍgy lesz ragyogó a hajkoronád!http://www.life.hu/szepulj/20140114-takacs-nora-szakertoi-level-igy-lesz-ragyogo-a-hajkoronad.htmlMég nagyobb melleket akar a szilikoncsodahttp://www.life.hu/szepulj/20140109-lacey-wildd-egykori-showgirl-meg-nagyobb-mellimplantatumokat-akar.htmlTóth Vera cicit villantotthttp://www.life.hu/szepulj/20140106-a-tv2-megasztarjanak-felfedezettje-toth-vera-mellvillantos-kepet-posztolt-facebookjara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.