Japánban hódítanak a fura gyümölcsök

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Anna Donovan -
citrusfélék Japán iyokan gazda termesztés gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vizsgázó diákoknak akartak kedveskedni azok a japán farmerek, akik egy egyszerű technikának köszönhetően ötszög alakú citrusfélét termesztettek Yawahatamában.

Különleges formájú gyümölcsöket termesztettek Japánban. Az országban népszerű iyokan nevű gyümölcs, amely leginkább a narancsra hasonlít, még leszakításuk előtt egy ötszög alakúra formázott keretbe tették, így nyerte el végleges formáját. A gyümölcsökről ide kattintva nézhetsz képeket.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Anna Donovan

A különleges formájú gyümölcsöket a gazdák a felvételi vizsgáikra készülő diákoknak ajánlják, hiszen úgy vélik, a gyümölcs édes illata éppen olyan, mint a sikeré.

Az új szupergyümölcs a bivalybogyóhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20140109-etkezes-es-egeszseg-a-goji-bogyo-helyett-az-uj-szupergyumolcs-a-bivalybogyo.htmlCsokis aszalt gyümölcs: egyszerű, de extra finom!http://www.life.hu/karacsony/recept/20131218-csokis-aszalt-gyumolcs-egyszeru-de-extra-finom.htmlKósza szőrszál, narancsbőr - csak a pasi meg ne tudja!http://www.life.hu/szepulj/20140109-8-szepsegtrukk-amit-titkolunk-a-pasik-elol.htmlSelyem fehérneműt hordanak a japán pasikhttp://www.life.hu/legytrendi/20140110-selyem-fehernemuket-dobott-piacra-egy-japan-ceg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.