Palvin Barbara Dior Homme show Párizs szupermodell Dior Párizsi Divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első sorban kapott helyet Palvin Barbara a párizsi divathéten a Dior Homme show-n. A magyar szupermodell az eseményről az Instagramjára posztolt fotót. 

A magyar szépség büszke volt az "ülésrendre", ugyanis olyan világsztárok mellett foglalhatott helyet, mint Will Smith, Karlie Kloss vagy Alain Delon fia, Alain-Fabien. A Diorban tündöklő szépség a show szüneteiben olyan sztárokkal is pózolt, mint Kris Van Assche, a márka férfivonalának vezető tervezője vagy Sidney Toledano ügyvezető igazgató.

Forrás: Palvin Barbara Instagram oldala

A fotó láttán máris elkezdődtek a találgatások. Annyi bizonyos, hogy Barbi - aki júliusban debütál első filmszerepével - hivatalos Twitter oldalán az olvasható, hogy januártól Párizsba költözik, így nagyon is elképzelhető, hogy egy Dior-kampányban szerepel majd.

Palvin Barbara színésznő leszhttp://www.life.hu/szorakozz/20130910-palvin-barbara-szupermodell-filmszerepet-kapott-egy-magyarorszagon-forgo-szuperprodukcioban.htmlPalvin Barbara most fekete bugyit villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130614-palvin-barbara-supermodell-a-viva-comet-dijatadon.htmlPalvin Barbara: "Szégyellem magam"http://www.life.hu/legykepben/20130322-palvin-barbara-modell-vastag-csaba-enekes-es-iszak-eszter-musorvezeto.htmlPalvin Barbara bandzsán is cukihttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130111-palvin-barbara-magyar-modell-kancsalit-terry-richardson-fotos-elott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.