Egy nagymama, aki rendszeresen motorozik? Bizony. Edit ilyen bevállalós, vagány nő, akit barátnője nevezett be hozzánk egy kis felfrissülésre. 

Edit úgy ébredt az átalakítás napján, mint rendesen, semmit sem sejtett. Csak annyit tudott, hogy délután találkozik a barátnőjével és vásárolni mennek. Ehhez képest hozzánk jöttek, ami az utolsó pillanatig titok volt előtte, így nagy meglepetés volt, amikor beléptek az ajtónkon. Imádom ilyenkor figyelni az arcokat: egyetlen pillanat alatt is mennyi arckifejezés, érzelem fut át rajtuk. A kezdeti meglepetés után sem múlt el az öröm, hiszen megkezdődött Edit átalakulása, ami elmondása szerint pont jókor jött, mert már ráfért egy kis felfrissülés.

Zakó, felső: Promod, Szoknya, nyaklánc, cipő: Reserved, Harisnya: Calzedonia
Kattints a képre a galériáért!
Fotó: Kántor Kata

Edit 52 éves, két felnőtt fia van és egy 6 éves unokája. Jelenleg a barátnőjével együtt dolgozik egy munkahelyen, szenvedélyesen szeret motorozni, és imádja a fagyit, bármennyit képes belőle megenni. Szerintem ezzel mondjuk nincs egyedül a világon... Régebben ultranőiesen öltözködött, azonban mostanában kicsit lezserebbre váltott. Ezen szeretne változtatni, és újra extra nőies lenni.
Miután mindent megbeszéltünk, a csapat munkához látott: Niki kezelésbe vette Edit haját. "Edit egy igen aktív nagymama, szerettem volna, ha a frizurája is ehhez alkalmazkodik. Eddigi formátlan haját rövidebbre vágtam, mert ez a vállig érő egyenes frizura fiatalítja, lágyítja az arcvonásait, és még motorozás után is tökéletesen áll majd, amikor leveszi a bukósisakot!"

Niki után Oscar szuper sminkes tanácsai következtek. "Az arctisztítás után hidratáltam Edit bőrét, majd egy folyékony alapozóval egységesítettem a színét. Finoman púdereztem a T-zónát. Az orcák természetes ragyogásához barackos arcpírt használtam. Szemét bronzfénnyel és középbarna szemhéjpúderrel, szempilláit fekete szempillaspirállal festettem. Élénkítettem és megformáztam a szemöldökét. Ajkát a szezon egyik legtrendibb, pinkes-lilás orchidea érzéki árnyalatával festettem ki."

Nem volt sok idő, mire a Fashion donor kiválasztotta Edit ruháját, mert minden jól állt neki! "Editnek a barátnője szervezte meg az átalakítást meglepetésként. Mikor megérkezett, még sejtelme sem volt, hogy milyen profik fogják hamarosan szexi és dögös énjét előcsalogatni. Már a találkozásunk első pillanataiban észrevettük, hogy szuper, szexi lábakkal rendelkezik, így rövidebb szoknyát adtunk rá egy élénk felsővel, ami a barna haját és szemét jól kiemelte. Végül egy régmúltat idéző, mégis trendi, arany gombokkal és díszítéssel fűszerezett zakóval bolondítottuk meg az outfitet."

Minden készen volt: smink-haj-ruha, lelki masszázs, szóval kezdődhetett a legizgalmasabb rész: a fotózás. Kata ismét nagyot alakított, határozottan instruálta az amúgy rendkívül ügyesen pózoló Editet. Az eredményt pedig meg lehet nézni: rá sem lehet ismerni a szupernagyira!