plasztikai műtét Elton John nemváltás transzszexualitás Amanda Lepore Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 46 éves Amanda Lepore majdnem mindenben különbözik egy átlagos középkorú nőtől. Először férfiból nővé operáltatta magát, amit különböző plasztikai műtétek követtek. Az amerikai asszonyt tartják ma a világ legdrágább testű nőjének, kinézetére soha, seki nem költött még ennyit. Állítólag.

Lepore az egyik leghíresebb transzszexuális díva Amerikában, így a hírességek, mint Elton John és Lady Gaga is rajta van a barátai listáján – írja a Daily Mail.

"Bátran ki merem jelenteni, hogy nekem van a legdrágább testem az egész világon. Nem tudom pontosan megmondani, hány műtéten estem át a tökéletes alakért és hány milliót költöttem magamra" – mesélte.

Forrás: AFP

A nőnek három álma volt, mikor belevágott a plasztikáztatásba és mindet megvalósította. Először meg akart szabadulni férfitestétől, amibe született, másodjára darázsderékra vágyott, és végül olyan akart lenni, mint egy klasszikus hollywoodi filmsztár.

Forrás: AFP

Elmondása szerint az összes beavatkozás közül, melyen átesett, a legfájdalmasabb a nemváltó műtét volt. "A gyógyulási folyamat maga volt a pokol. Soha nem éreztem olyan kínzó fájdalmat, mint akkor" – mesélt plasztikai operációjáról az asszony, és hozzátette, soha nem érzi, hogy "kész" lenne a teste, de most már elégedett önmagával.

Plasztikai műtétje volt Ryan Goslingnak?http://www.life.hu/szepulj/20131213-ryan-gosling-kanadai-szinesznek-orrplasztikaja-volt-egy-blogger-szerint.htmlPlasztikai sebész kell, hogy túléld Hollywoodbanhttp://www.life.hu/szepulj/20130906-plasztikai-mutet-kell-a-noknek-hollywoodban-hogy-tartani-tudjak-a.htmlMosolyplasztika a legújabb divatőrülethttp://www.life.hu/szepulj/20130822-lifenight-mosolyplasztika-a-legujabb-divatorulet-delkoreaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.