Smink nélkül kapták lencsevégre Charlize Theront

fénykép színésznő Sean Penn Adriana Lima smink nélkül Charlize Theron edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő valószínűleg nem örült, amikor akarata ellenére fényképezték le a minap. Smink nélküli arccal szinte rá sem ismerni.

Rossz pillanatban kapták le a színésznőt, aki edzés után, hóna alatt cipővel, fején kapucnival, arca elé vizes palackot tartva az autójához igyekezett.

Forrás: Northfoto

Az utóbbi időben egyre többször Sean Penn oldalán feltűnő Theronnak a smink nélküli arca igencsak fakó és elgyötört, persze lehet, hogy az edzés volt ilyen kemény. Charlize-tól eltérően Adriana Lima saját elhatározásából mutatta meg a minap smink nélküli arcát, igaz, ő többször is beszélt arról, hogy a természetesség híve.

Debreczeni Zita smink nélkülhttp://www.life.hu/szepulj/20140115-debreczeni-zita-modell-smink-nelkul-es-szemuvegben-posztolt-magarol-naturalis-fotot.htmlÍgy néz ki a világ legszebb nője smink nélkül!http://www.life.hu/legykepben/20131227-igy-nez-ki-a-vilag-legszebb-noje-adriana-lima-smink-nelkul.htmlLebuktak! Így néznek ki smink nélkül a világsztárokhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20131018-sztarok-smink-nelkul-hillary-swank-marcia-cross-heidi-klum-pamela.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.